Nieuws

Kies voor een veilig strak dak… met Mastersystems

Dakbedekking renovatie

Bij de verbouwing van een eengezinswoning in Turnhout, is gekozen voor dakafdichting met Mastersystems. De eigenaar van het grondig en wil per juni 2017 in het huis trekken. De oppervlakte van het dak zelf omvat 310 m2. De dakdekker heeft voor dit project Mastersystems aanbevolen. “Wij werken sinds jaar en dag met deze kwalitatieve EPDM-rubber. Alle daken die we met Mastersystems afdichten, liggen er enorm strak bij, zelfs tientallen jaren later, dankzij de dampdrukverdelende polyestercachering die de EPDM nog extra versterkt tegen mechanische beschadigingen. Nog een groot voordeel van de Mastersystems, is dat we geen kimfixatie nodig hebben, wat een enorme tijdswinst betekent voor ons.”

Non-Stick Schaar voor EPDM-rubber

Non-Stick Schaar

De supersterke non-stick schaar combineert zeer scherpe messen met een duurzame anti-kleeflaag. Met de non-stick schaar van VM Building Solutions knipt u moeiteloos door bitumen, of zelfklevende folies, en is geschikt voor het knippen door alle EPDM-rubber. De non-stick-
technologie vermijdt dat er lijmresten, of bitumenresten, op de messen blijven plakken. De ergonomische handvaten zijn bedekt met een zachte anti-slip grip.

I.R.S-Btech is de trotse winnaar van de Trends Gazellen 2016

Trends Gazellen zijn bedrijven die symbool staan voor competitief ondernemerschap. Het gaat om snelgroeiende bedrijven die het competitieve vermogen van de streek aanzwengelen en het ondernemingsklimaat in positieve zin beïnvloeden.

De snelgroeiende bedrijven of 'Gazellen' zijn een integraal onderdeel van ons economische landschap. De bedrijven opgenomen in de Trends Gazellen 2016 ranking zijn telkens sterke en competitieve bedrijven in hun domein en voor hun regio. De bedrijven worden gekozen uit drie verschillende categorieën: kleine, middelgrote of grote ondernemingen. I.R.S-Btech is de trotse winnaar van de Trends Gazellen 2016, regio Antwerpen, in de categorie ‘grote onderneming’.

Bekijk hier het volledige persbericht

Aquafon: NIEUWE actieve combi harsfilter

Leidingwater wordt duurder, grondwater wordt schaarser. Bedrijven en particulieren worden gestimuleerd om alternatieve, ecologische alternatieve te zoeken voor het stijgend waterverbruik. Het loont dan ook om gratis regenwater te gebruiken.

Om regenwater te filteren biedt VM Building Solutions een NIEUWE actieve combi harsfilter voor. AQUAFON vormt een combinatie van een koolstof- met een fijnstoffilter, waarbij actieve hars de kleine partikels uit het water haalt.