Eindcontrole

Eens de plaatsing van Mastersystems erop zit, nemen we graag de tijd om via een audit de plaatsing van onze producten te controleren. Vervolgens kan je als gecertificeerde dakdekker een garantie aanvragen op projecten met Mastersystems. Voor producten van Mastersystems geldt een productgarantie van tien jaar.  

Wanneer geldt de productgarantie?

De productgarantie van tien jaar geldt voor EPDM-dakmembranen van Mastersystems die correct worden vervoerd, opgeslagen, gehanteerd en geïnstalleerd door een dak- en gevelexpert 

Uitgesloten van garantie is schade als gevolg van: 

 • inwerking van schadelijke en/of agressieve chemicaliën; 

 • mechanische beschadigingen; 

 • doorprikken met puntige voorwerpen; 

 • knaagdieren; 

 • uitzonderlijke spanning, rek of druk, ongeacht de oorzaak. 

In geval van schade, neem je binnen de 48 uur contact op met VM Building Solutions NV om de schade te melden. Dat kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Hoe verloopt het aanvragen van de garantie?

Dakwerkers die een garantie aanvragen doorlopen zes stappen om het attest te verkrijgen:   

 1. Contactname: Neem via het formulier onderaan deze pagina contact op met VM Building Solutions en geef in het contactformulier meteen de gevraagde details mee. 
 2. Afspraak maken: Wij contacteren jou om een afspraak vast te leggen.   
 3. Ter plaatse: De dakwerker en de technische expert ontmoeten elkaar op de werf.
 4. Dakcontrole: Onze technische expert gaat na of de plaatsing van onze producten volgens de regels van de kunst is verlopen. 
 5. Rapportering: Op basis van de dakcontrole stelt onze expert een rapport op. 
 6. Goedkeuring en toekenning attest: Indien de plaatsing van onze materialen correct is gebeurd, dan zal VM Building Solutions het rapport goedkeuren en jou het garantie-attest bezorgen.

In geval van schade, neem je binnen de 48 uur contact op met VM Building Solutions NV om de schade te melden. Dat kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. 

Meer info over garantie?

Om de garantie aan te vragen of voor meer informatie, kan je steeds met ons contact opnemen. Wie in het bezit is van een garantiecertificaat en een schadegeval ervaart, kan binnen de 48 uur contact opnemen met VM Building Solutions NV om de schade te melden. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.