Wat is een dakadvies?

Bij een dakadvies gaan we na of het bestaande dak waterdicht is. Onze technisch specialist controleert alle aspecten die van belang zijn en geeft het nodige advies om het dak waterdicht te maken met Mastersystems. Hij focust daarbij op de dakopbouw, de bestaande dakbedekking, technieken en details. 

Hoe verloopt een dakadvies?

Bij een dakadvies gaan we na of het bestaande dak waterdicht is en of de dakdetails uitgevoerd zijn volgens de regels van de kunst. Onze technisch specialist controleert alle aspecten die van belang zijn en geeft het nodige advies om het dak waterdicht te maken met Mastersystems. Hij focust daarbij op de dakopbouw, de bestaande dakbedekking, technieken en details. 

In het kader van een dakadvies is het mogelijk om de windweerstand van de dakopbouw te berekenen. Bij een windlastberekening formuleren we op basis van de aangeleverde informatie (project, adres, hoogte, product) een voorstel voor de juiste bevestigingsmethode. Bestaat er twijfel over de opbouw van het dak dan kan een dakinsnijding een juist beeld geven van de opbouw van een dak, van het type isolatie en de dikte ervan, en van de bevestigingsmethode. Een dakinsnijding kan tijdens een werfbezoek en in het bijzijn van de dakwerker. 

Wat levert het dakadvies je op? 

Als dakdekker tref je voorbereidingen in overleg met onze expert en neem je beslissingen over de materiaalkeuze en de hoeveelheden. Op basis daarvan kan een precieze offerte voor de dakafdichting worden opgesteld. Op die manier weet elke betrokken partij hoe de werkzaamheden zullen verlopen, welk prijskaartje daarbij hoort en wat het eindresultaat zal zijn.

Een dakadvies aanvragen 

Heb je interesse in een dakadvies bij de start van een renovatieproject? Vul ons aanvraagformulier in.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.