Leer EPDM kennen 
(niveau 1)

Professionele dakwerkers maken kennis met de troeven en kenmerken van Mastersystems. 

Praktische training
(niveau 2)

Tijdens deze praktijkopleiding leer je hoe je zelfstandig een dak met Mastersystems plaatst.

Werfopstart op maat
(niveau 3)

Wil je jouw opgedane kennis van Mastersystems toepassen in een project? Tijdens het derde opleidingsniveau begeleidt onze expert je op de werf.   

Verdiep jouw kennis
(niveau 4)

Heb je al ervaring met Mastersystems, maar wil je jouw kennis verder verruimen? In deze expertopleiding verdiepen we ons op een maquette in de detailafwerking.

Optimalisatie:
Opleiding vloeibare waterdichting

Verbeter tijdens deze opleiding je expertise als dakwerker en plaats voortaan moeiteloos vloeibare waterdichtingen. 

Optimalisatie:
Opleiding stroken

EPDM-stroken zorgen voor een duurzame afdichting van muren, gevels en ramen. In deze opleiding leer je EPDM-stroken verwerken in nieuwbouw of bij renovatie. 

Tegemoetkoming voor onze opleidingen

Onze opleidingscentra zijn erkend door het Constructiv 

U kan ook een tegemoetkoming krijgen bij Constructiv voor de opleidingskosten en loonkosten van uw arbeiders. Sommige opleidingen vallen ook onder het statuut van winteropleidingen. Voor beide zaken verwijzen wij naar www.contructiv.be

Ontdek onze opleidingen

Opleidingcentra

Onze opleidingcentra zijn wijd verspreid. Zo kan je in België terecht in Deinze, Ham, Gembloux, Libramont en in Luxemburg in Bettembourg. 


Maak gebruik van onze cashback 

Heb je de tweede opleidingsmodule afgerond, dan kan je genieten van een cashback op de kostprijs voor een werfopstart op maat. Je ontvangt 250 euro cashback op je volgende aankoop van Mastersytems membranen.

On demand training voor architecten

Tijdens het Mastersystems opleidingsprogramma leren dakwerkers de kneepjes van het vak, maar ook als architect is het mogelijk om een op maat afgestemde opleiding bij Mastersystems te volgen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.