De juiste keuze maken

Elk bouwproject heeft bouwkundige aansluitingen die bijzondere aandacht vereisen. Met onze detailgegevens geven we een duidelijk beeld van de uitvoering van deze aansluitingen om zo de weg vrij te maken voor een correcte uitvoering.  

Het EPDM-dakmembraan Mastersystems is de juiste keuze om tegemoet te komen aan de wensen van de verschillende bouwpartners: architecten wensen een dak dat op verschillende manieren kan gebruikt worden voor de plaatsing van zonnepanelen, als groendak of als waterretentiedak. Bouwheren wensen een duurzaam dak. De sterke mechanische eigenschappen van Mastersystems laten toe om aan al deze wensen, die reeds in een vroeg stadium van de geplande werken geformuleerd worden, te voldoen.  

Automatisch een lastenboek opstellen

Als architect kan je rekenen op VM Building Solutions voor praktische ondersteuning bij technische dossiers, calculaties en werfbesprekingen (binnen een bouwteam). Met onze lastenboekgenerator stel je automatisch een lastenboek samen aan de hand van jouw keuzes en op maat voor elke situatie.  

Maak eenvoudig en snel een bestek met daarin alle technische kenmerken van het project. Onze slimme wizard genereert een gedetailleerd document dat volgens een logische opbouw jouw keuzes weergeeftHet eindresultaat is een exacte beschrijving van materiaalkeuzes en installatie van de gekozen techniek 

Naar de lastenboekgenerator

Het eindresultaat is gebaseerd op de VMSW-nummering in het Bouwtechnisch Bestek Woningbouw. Eens je het lastenboek op maat van ons ontvangt, kan je het daardoor makkelijk kopiëren naar je moederbestek voor het gedeelte plat dak.

Wens je specifieke elementen op te nemen in het lastenboek?

Nood aan ondersteuning? 

Tijdens het voorontwerp kan je terecht bij de experts van ons studiebureau voor al je vragen over de veelzijdige toepassing van Mastersystems.

Ben je op zoek naar ondersteuning in de voorontwerpfase van een bouwproject? Neem contact op via het volgende formulier.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.