Hobbs, Sint-Denijs-Westrem

Renovatieproject in Sint-Denijs-Westrem met Mastersystems en zonder vlam op het dak! 

Eind vorig jaar werd de renovatie afgewerkt van het dak van schoenwinkel Hobbs in Sint-Denijs-Westrem. Het dak, met een totale oppervlakte van 825m2 werd volledig gerenoveerd. Maar de bouwheer had enkele specifieke eisen. Zo mocht geen er geen gebruik gemaakt worden van open vuur. De bouwheer koos bewust voor EPDM: 50 jaar levensduur, weinig zichtbare naden en mooi strak dakvlak, een dakafdichting geschikt voor regenwaterrecuperatie. 

 

dak Hobbs Sint-Denijs-Westrem met Mastersystem

De keuze voor Mastersystems was dan ook snel gemaakt! 

Het dak werd volledig afgedicht met Mastersystems, op de oude bitumineuze bestaande dakafdichting en werd volledig verkleefd. Als isolatie werd gekozen voor IKO Enertherm MG. Dankzij het gebruik van Mastersystems met Pre-tape, een vooraf gemonteerde fabrieksnaad, konden de werken vuurvrij uitgevoerd worden. Deze duurzame overlapverbinding biedt bovendien heel wat voordelen op het vlak van kwaliteit, garanties en verwerkingssnelheid en maakt het realiseren van een goede naadverbinding eenvoudig en efficiënt: één zijde primeren, de folie verwijderen, aanrollen en de zaak is waterdicht. Veiligheid troef, geen vlam op het dak!

 

                                                                               Schoenwinkel Hobbs in Sint-Denijs-Westrem en Mastersystems-EPDM

Mastersystems-EPDM is hagelbestendig

Mastersystems EPDM-dakrubber is een robuust materiaal, dimensionaal stabiel bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals hagelstormen. VM Building Solutions ontwikkelt bouwtechnische oplossingen met de hoogste beschermingsfactor zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.