Mastersystems-EPDM met Pre-tape op plat dak zwembad in Bilzen

Mastersystems-EPDM met Pre-tape op plat dak zwembad in Bilzen

Op het plat dak van zwembad De Kimpel in Bilzen ligt Mastersystems-EPDM Pre-tape van VM Building Solutions. Een mooi project met een dakbedekking om U tegen te zeggen.

 

Mastersystems-EPDM van VM Building Solutions

Het plat dak op dit zwembad is 2768 m2 groot en bestaat uit vijf dakvlakken. Voordat dakwerker Beets Dakwerken aan de slag ging met onze Mastersystems-EPDM, plaatste hij eerst een dampscherm op deze dakstructuur. Daarna verlijmde hij er de PIR-isolatie op en verkleefde hij het Mastersystems-EPDM rubbermembraan. Zonder vlam op het dak, want de EPDM van VM Building Solutions wordt vuurvrij geplaatst. Voor de regenwaterafvoer werd geopteerd voor de PE-tapbuis met EPDM-slabbe, eveneens een VM Building Solutions product.

Mastersystems-EPDM op plat dak zwembad BilzenDe voordelen van Mastersystems-EPDM   

Mastersystems-EPDM is een dik en kwalitatief rubbermembraan dat ervoor zorgt dat de dakhuid uitstekend beschermd wordt tegen mechanische beschadiging en inscheuring. Bovendien bent u zeker van een strak dakvlak. Hoe? Zijn dampdrukverdelende polyester onderlaag zorgt ervoor dat de onderliggende damp op het dak gelijkmatig verdeeld wordt en dat blaasvorming niet mogelijk is.

Mastersystems-EPDM is trouwens ook extern gewapend. Mechanische kimfixatie wordt overbodig aangezien de polyestercachering de EPDM vormvast maakt. U werkt dus tijds- en kostenbesparend. En dat wilt u toch ook? Het rekvermogen van 400% blijft onveranderd en ook de efficiënte plaatsing van de EPDM-folie blijft gegarandeerd.

Mastersystems met Pre-tape

Extern gewapende EPDM-dakrubber kunt u verkrijgen met een voorgemonteerde Pre-tape. Deze hoogtechnologische vooraf in de fabriek aangebrachte nadentape zorgt ervoor dat u de naden tot wel 70% sneller kunt maken. Met 100 % kwaliteitsvolle overlapverbindingen. En dat geldt ook voor uw veiligheid. Zoals steeds gebeurt het werken met EPDM zonder vlam op het dak.

 

 

Met een strak Mastersystems-EPDM op dit plat dak zullen zowel baantjeszwemmers als recreatievelingen hier naar hartenlust verder kunnen spartelen. 100 % plezier in het water, 100 % zekerheid van een waterdicht dak.

Mastersystems-EPDM op plat dak zwembad in Bilzen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wenst u meer informatie over onze Mastersystems-EPDM? Neem dan nu een kijkje op onze website of contacteer ons op info@irs-btech.be

 

Projectdetails

Bouwheer

Gemeente Bilzen

Dakwerker

Beets Dakwerken NV (Lummen)

Type EPDM

Mastersystems Pre-tape 2,2 mm

Type gebouw

Zwembad

Plaats van de werf

Bilzen

Grootte van de werf

2768 m2

Type isolatie

PIR